Népszerű bejegyzések

Pillanatkép

Pillanatkép

Rendszeres olvasók

Videóim

Nekem a Balaton a mindenem!

Nekem a Balaton a mindenem!

2009. május 16., szombat

Legjobb Barátnőmnek!

Rendszer üzenet: Szeretlek Bukókaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!! (L) Köszi a mai napot!!!!! Cuppp

Na?

Nos drága barátaim, itt van egy buzgó kis harcos. Persze, ha a szent ügyet nem támogatják, akkor az elveszik. Szóval bárki bárhol, ha szeretne egy kicsit segíteni, az írjon e-mailt nyugodtan. Én mindenesetre nem adom fel. Első feladatom, hogy megírom a könyvem. Gyerek vagyok, nincs a szavamnak jelentősége a felnőtt világban. De megpróbálom. Lesz ami lesz.
Talán nektek is voltak ilyen gondolataitok. Hogy megváltjátok a világot. Ki tudja milyen okból, de nem tudtátok. Senki sem támogatott úgy benneteket.
Én azt mondom elég. Nem ebben a mocsokban fogok felnőni, és a gyerekeim sem ebben fognak felnőni. A feleségemet nem fogják meggyilkolni, és nem gyújtják fel közösen felépített kis otthonunkat. Én ezt nem akarom!
Hány generáció, fog így élni, ha a mi most nem teszünk valamit? Lehet elbukunk majd ezeregy csatát, de a háborút soha, míg vannak olyan emberek akik egy szebb jövőről álmodnak. Vége a várakozásnak, tenni kell valamit.
Itt vannak a meleg szervezetek, sokat köszönhetünk nekik. Elértük azt, hogy már vannak jogaink. Már valamilyen szinten emberszámba vesznek minket.
Csak így tovább! Én minden tőlem telhetőt megteszek.


Üdvözlettel a kis harcos...:D

Büszkének lenni?

Fiatal vagyok. Jah. Ezt ezért mondom/írom el ennyiszer, mert engem is minden nap emlékeztetnek rá.
Fiatal vagyok, de azt már tudom, hogy nem akarok bujkáló életmódot élni. Meg kéne tanulnom alkalmazkodóbb lenni. De nekem miért kéne alkalmazkodnom az elnyomó rasszista nácikhoz,amikor ők sem alkalmazkodnak hozzám/hozzánk. Talán kicsit önfejű vagyok, de akkor sem fogok így élni. És lehet egy kukában végzem agyonverve. Vagy esetleg egy téglával verik szét a fejemet a nyílt utcán. De ez engem nem zavar. Tenni kéne már valamit, de ha ez azzal jár, hogy meg meg kell halnom, ezer örömmel.
Nem akarok drámázni, előadni a nagy mártírt, a nagy önfeláldozót...
De én szívesen odaadnám az életemet, egy olyan Magyarországért, ahol nincs gyűlölet, és az emberek békében élnek. Szeretem ezt a kis országot. És kész vagyok rá, hogy hazafiasan küzdjek érte, mint a régmúlt hősei.

További szép napot!