Népszerű bejegyzések

Pillanatkép

Pillanatkép

Rendszeres olvasók

Videóim

Nekem a Balaton a mindenem!

Nekem a Balaton a mindenem!

2013. május 21., kedd

Jótanács pasiknak és csajoknak

A flörtölés legtöbbször kimondatlan kedveskedés. De ezen kívül, megkérnék mindent lányt és nőt, hagyjanak fel a jelek fejtegetésével! Férfi és Nő között nincs egységes jelrendszer! A pasik nem tudnak a létezéséről, vagy alapból nem értik, nem veszik az adást! Testbeszéd, kis árulkodó jelek, kombinálgatás...az összes nő csinálja. Én is. De itt az ideje, hogy legyőzzem! Ha akar valamit a pasi kimondja, ha nem meri így járt! Csajok fejezzük be az udvarlást meg seggnyalást, meg azt a rengeteg módszert, hogy kicsikarjunk néhány kedves szót meg egy ölelést párunkból! Elég volt! 
Már említettem, hogy a probléma ott van, hogy generációk óta a pasik úgy vannak nevelve, hogy ne mutassák ki az érzéseiket. Mert az nem férfias bla bla... Mi nők meg csak erre vágyunk. Ennyi a nagy titok! Nem kell érzelgősnek lenni, meg csöpögni a nyálromantikától szó sincs ilyesmiről..., de attól, hogy azt mondod szeretlek, (a legtöbb férfi elég jól használja ezt a varázsszót) és nincs mögötte semmiféle történés.... Nos az még nem jelent semmit.  A szavak csak szavak. Vagy, hogy szokás mondani: Bárki mondhat bármit. Vagy: Messziről jött ember bármit mondhat.
Azzal sem teljesen értek egyet, hogy csak a férfi dolga az udvarlás. A szeretet kimutatása mindkét fél részéről fontos, és nem csak a kapcsolat elején, amikor még minden annyira klappol, izgalmas, és szép. Viszont azt veszem észre teljesen megborultak a normák. A nők keménykötésű pasikká váltak, akik lenyelnek meg eltűrnek mindent és küzdenek a pasikért, folyton kedveskednek, holott sokszor érdekesebb a számítógép vagy a tv, mint ők. 
De a nők részén is van felróni való! Ne szórakozzatok már! Felelőtlenek vagyunk/vagytok, mert szíveket zúzunk össze kis játékaink során. Szeretettek már bele olyan emberbe, akit összetörtek még régebben és olyan szinten magába van zárkózva, hogy senkit sem enged közel, meg semmit sem mutat ki? Aztán ott van a sok hiszti. Miért kell gyötörni a másikat, meg ezek a nevetséges bosszúállások, ha te is akkor én is... Nincsenek jelek. Tudom, hogy azt szeretnétek, ha maguktól jutnátok eszükbe, maguktól jutna eszükbe meglepni titeket, vagy aranyos jóéjt sms-t írni ...bármi, bármilyen kis apróság...nem kell pénzbe kerüljön..., csak ne a csaj találja ki mindig hova menjetek, meg mit csináljatok. Legyetek magabiztosabbak és csináljatok valami olyat ami mindkettőtöknek tetszik, ne hagyjátok a nőkre mindig a döntést! Ez minden kincset megér, higgyétek el! Én már akkor csodálatosan érzem magam, ha a párom magától elkezd mesélni egy sztorit. 
Na de visszakanyarodva a nőkhöz. Ha szeretnétek valamit, mondjátok el a pasinak, vagy nőnek. Nem fogja kitalálni soha! Tudom, hogy jólesne, mert ez azt jelentené, hogy figyel rád és szeret...DE PASI VILÁGBA NINCS OLYAN, HOGY EZ AZT EZ MEG AMAZT JELENTI! Ezt sajnos el kell fogadni. Most feltehetnénk a kérdést, hogy akkor a pasik sosem adnak szeretet maguktól, csak ha megmondom hogyan szeressenek? Igen ez fájdalmas része..., de nem így kell felfogni. Szeretnek ők a maguk módján. Néha ott lobog az Én fejem fölött is a kérdés: Csak ennyi? Mikor Én annyi mindent feláldoztam meg megtettem érte..., és újra jön a kombinálgatás, ha igazán szeretne akkor nem lenne ilyen, nem tenné ezt stb... 
Nagyon nehéz mindent elfogadni, olyannak amilyen. Nincs a dolgok mögött mögöttes tartalom. Nyilván a becsapás az más. De úgy általában véve pasi világban... 
Csajok hagytuk, hogy a kedves de nyuszi pasik átvegyék a mi szerepünket! 
Összefoglalva: 
Drága férfiak! Legyetek magabiztosabbak, figyelmesebbek! Megéri, mert nem lesz hiszti, meg folytonos veszekedés! Ha nem tudtok udvarolni, apukát kérdezzétek meg, vagy nézzetek pár régi filmet, hogy anno, mi volt a módi! Jah és persze a legfontosabb a szeretet fogadjátok hálával, és Ti is merjetek szeretet adni! (Ettől lesztek igazán férfiak!) 
Drága hölgyek! Elég volt a hisztiből, a sok sírásból, meg panaszkodásból! Tessék felállni a földről! Jó lenne végre nőként viselkednétek és nem úgy mint egy olcsó ribanc, aki négykézláb jön ki a kocsmából! És leszarom, hogy ez a divat, meg 13 évesen már miket műveltek! Tessék nézni néhány régi filmet, ahol a nőkben még volt tartás meg méltóság! Nem attól leszel vonzó, hogy éhezteted magad, hogy gebe-vékony legyél, meg fotózod a melleid facebook-ra! Így nem leszel, majd csak egy dugnivaló játékszer azoknak a pasiknak a listáján, akit pont a magadfajták törtek össze! A saját érdeketekben hagyjatok fel a jelek keresésével, meg kombinálgatásokkal, utalásokkal! Mondjátok meg, ha szeretnétek valamit, és tegyetek is érte!
Remélem tudtam valakinek segíteni!