Népszerű bejegyzések

Pillanatkép

Pillanatkép

Rendszeres olvasók

Videóim

Nekem a Balaton a mindenem!

Nekem a Balaton a mindenem!

2014. július 30., szerda

Vega projekt

Kedves Vegánok, Vegetáriánusok!
Benne lennétek egy projekt munkában? Párommal, aki operatőr szeretnénk létrehozni egy kisfilmet/videót amiben, mindenki elmondhatná, miért nem eszik húst.

A Te dolgod: A kis videókat felvehetitek telefonnal, vagy web-kamerával vagy bármilyen más eszközzel. A hangminőségre ügyeljetek! Majd töltsétek fel googledrive-ra, vagy bármilyen más feltöltő portálra, és küldjétek/ linkeljétek el nekem a smeth88@gmail.com e-mail címre. Ne felejtsétek leírni neveteket és lakhelyeteket, hogy a videó végén, Magyarország térképén be tudjunk jelölni egy piros ponttal, hogy  megmutassuk, milyen sokan vagyunk!
Célunk, hogy 1000 ember szólaljon meg a videóban!  

A videó üzenete és lényege: Olyan kisfilmet szeretnénk létrehozni, amely pozitív üzenetet közvetít. A videó nem lehet agresszív, félelmet keltő, provokáló! Lényege, hogy éreztessük mindenkivel, hogy egy igazi közösséget alkotunk, és senki sincs egyedül! Valamint, aki bizonytalan, merje felvállalni ezt a fajta életmódot. Mutassuk meg miért jó nekünk!
Legyetek kreatívak! Öltözzetek be tudósnak vagy tanárnak, bújjatok össze házi kedvenceitekkel pár másodpercre, amíg elmondjátok, hogy miért nem esztek húst.
FONTOS! à Egy indokot mondj, de azt fejtsd is ki! Pl: Azért nem fogyasztok húst, mert a fogyasztása nagyban hozzájárul betegségek kialakulásához. à Miért? Hogyan? Ügyelj, hogy ne legyen túl hosszú! Nem kell feltétlen komoly válasz, szeretünk nevetni! Szeretettel készítsd a videót, őrizd meg vidámságot!


Tegyünk végre valamit! A média már sokakra hatott! J