Népszerű bejegyzések

Pillanatkép

Pillanatkép

Rendszeres olvasók

Videóim

Nekem a Balaton a mindenem!

Nekem a Balaton a mindenem!

2009. augusztus 5., szerda

Egy jó lehetőség

"Kedves Alkotónők!

A Labrisz Egyesület 2009. október 5 - 10. között rendezi meg a IV. LIFT Fesztivált, amely idén az „Időt-álló leszbikusok - régen és most ” mottót kapta. A fesztiválra több műfajban (képzőművészet, irodalom, zene) is meghirdetünk alkotói pályázatokat:

Várjuk verses, epikai vagy drámai alkotásaitokat! Az irodalmi alkotások terjedelmi korlátja: max. 5 vers, max. 5 oldal próza, max. 15 oldal dráma. Ezenkívül „SMS-alkotásokat” is várunk: legfrappánsabb csajozási dumáitokat, a legjobb SMS-rímeiteket stb. (A lényeg, hogy Ti legyetek a szerzők, és ne Ti kapjátok őket.) Itt 1 db SMS-be kell mindennek beférnie! A zsűri által legjobbnak ítélt pályaműveket a fesztivál keretében felolvassuk, és a honlapunkon is közzétesszük."

Érdemes megpróbálni, azt hiszem. Egy jó lehetőség, de nem csak nekem.

Kicsi és tehetetlen.

Ha kicsi vagy, akkor nem tehetsz mást csak csöndben figyelni a nagyokat. Lehet, hogy én még gyerek vagyok..., de akkor is szeretnék tenni valamit. Azért, hogy jobb legyen, vagy egy kicsivel könnyebb. Nekem annyi is elég, ha valaki arcára egy 3 másodperces mosolyt csalhatok. De kiabálhatok akárhogy, ugrálhatok, vagy öltözhetek rikítószínű ruhákban, hogy kitűnjek a tömeg közül akkor sem tehetek semmit.
Nem akarok én hírnevet. Nem szeretnék sztár lenni. Nem szeretnék gazdag lenni. Nem kell milliós autó, és óriási ház. Nekem ezek nem jelentenek semmit. Csak tenni szeretnék valami jót, amitől én is jobb embernek érezhetem magam.