Népszerű bejegyzések

Pillanatkép

Pillanatkép

Rendszeres olvasók

Videóim

Nekem a Balaton a mindenem!

Nekem a Balaton a mindenem!

2013. február 17., vasárnap

Gyötrelmes boldogság



S most, hogy fontos lettél ott rúghatsz belém, ahol csak érsz. És én gyáva mégsem merek neked hinni. Az összetört szív nem enged. Mostoha lett a remény, hogy még egyszer vakon merjek hinni. Az mondtad, fontosabb vagyok az életednél, és bármit megtennél értem. Ne méltass ilyen szavakra, mert csak idődet pocsékolod. El nem hiszem! Mindenem odaadtam neked, te csodálatos látomás! Mit akarsz még?! S még azt hiszed, hazudom, hogy boldog a gyötrődés melletted? Igen, gyötrelmes. De nem azért mert vétkes vagy. Mert megbántottál és megaláztál. Nem azért, mert Te vagy a legnagyobb játékmester. Tiltakoztak ellened. Túl gyerek vagy még az Én álmaimhoz, túl makacs a szerelemnek hódolni. Mondták, nálad találok jobbat, s, ha nem vigyázok elszalasztom a jó lehetőségeket.

De nekem Te kellesz viharral teli életeddel együtt, önző és makacs természeteddel, némaságban és a halálban is. Ha csak egy apró fejezet is leszel az életemben, sosem akarlak feledni! Még, ha haraggal is válunk el, tudom jól buta a fejem. Megőrizlek mélyen a szívemben. Mert Te voltál az egyetlen, aki vissza tudott hozni a holtak árnyvilágából, hol azok laknak, kiket meggyilkolt egy kedves. Kedvesem, gyilkosom, ki szívemet szétporlasztotta.

Nem hagysz egyedül sosem. Megígérted! S mégis elönt a kétség, olyan vagy e, mint a többi… Hamis szavak egy olcsó papíron, mit a földön találtál.