Népszerű bejegyzések

Pillanatkép

Pillanatkép

Rendszeres olvasók

Videóim

Nekem a Balaton a mindenem!

Nekem a Balaton a mindenem!

2013. augusztus 20., kedd

A nők tragédiája a férfiak gyávasága

Drága hölgyek, ne csodálkozzatok, hogy minden döntés rátok van hagyva, amikor állandóan hisztiztek és veszekedést szítotok, ha valami nem úgy van, ahogy Ti azt elképzeltétek. A legtöbb férfinak már nincs kedve bele menni a játékba és bocsánatot kérni olyasmiért, amiről nem tehetnek. Csupán a Ti fejetekben létezik a probléma, amiatt mert túl kombináltok mindent, félreértelmezitek a testbeszédet és mindennek fontos jelentést társítotok. Ezzel még egy bátor férfinak is nehéz szembe szállni. Mondhatnánk úgy is, hogy tökéletesen kasztráltuk a férfiakat, így ne is csodálkozzunk, ha félénk nyuszikákat kapunk csak. Egy vita fejében nem fogják vállalni a véleményüket és nem hoznak döntéseket..., inkább megdugnak, csak hogy elhallgassunk. 
Mostanában csak ezzel a két véglettel találkozom a nyuszi pasikkal, meg beképzelt bunkókkal.
Hát kérdem Én, nincs egy normális férfi sem a vidéken?! :D Vagy normális nő, aki ne tenné tönkre a maradék értelmes pasit, akinek van intelligenciája, tudja mi az udvarlás és nem csak megdugni akar??
Kedves Nyúl Urak! Kapjátok már össze magatokat! Ha kell valami tegyetek érte, ha csak kellene várjatok rá. Arra viszont ne várjatok, hogy nők fognak nektek udvarolni, meg mindenféle női trükkel kedves szavakat kicsalni belőletek. Ó nem..., a nyuszi és a bunkó pasik ideje lejárt!