Népszerű bejegyzések

Pillanatkép

Pillanatkép

Rendszeres olvasók

Videóim

Nekem a Balaton a mindenem!

Nekem a Balaton a mindenem!

2009. június 27., szombat

A szingliség nem menő már!

Ezer bocsánat a blog külsejét egy ideig még nem tudom megváltoztatni, mert most lett újjátelepítve a gép. De azért írok valami forrót.
Itt van nyár! Juppi! Nyár alkalmával mindenkinek kötelező becsajozni/bepasizni!!! Egyszerűen muszáj...:)
Fiatalságom, és molett alkatom ellenére én is megtaláltam az első komoly kapcsolatom. Igen, igen lehet gratulálni! Persze nem csak egy nyarasnak kell...annál ő sokkal több. Azon ügyeskedem, hogy minél jobban megismerhessem.
Mivel régóta magányosan teltek napjaim. Még hozzá kell szoknom. Eleinte biztos úgy fogja érzeni, hogy nem törődök vele, nem fordítok rá elég figyelmet. Vagy esetleg majd arra gyanakszik, hogy menekülök előle. Pedig nem. Csupán két év, az két év. Újra meg kell tanulnom, hogy kötelezettségeim vannak a kapcsolatunk iránt. Már nem vagyok szabad, már nem csinálhatom azt amit akarok. Vagy legalább is nem csinálhatom úgy ahogy én akarom. Mindig figyelembe kell vennem a másik akaratát is. Jesszus mik lesznek még itt....:D Már alig várom...:) ;)

Tehát üzenem mindenkinek, hogy emelje fel a nagy seggét a magányosak foteljéből, és keressen magának párt. Mert ma már a szingliség nem menő!

Na Cuppancs! :)