Népszerű bejegyzések

Pillanatkép

Pillanatkép

Rendszeres olvasók

Videóim

Nekem a Balaton a mindenem!

Nekem a Balaton a mindenem!

2013. március 30., szombat

Annyira szeretlek, hogy tönkretettem a testem, a jövőmet, az életemet.

Könyv részlet megint



-         Mit akarsz, mit tegyek?

-         Bizonyítsd be, hogy szeretsz!

-         Már bebizonyítottam! Hányszor kell még?

-         Folyton! Minden egyes nap életed végéig. És így ugyanígy. Ha úgy érzed nem vagy rá képes, ne kérd, hogy várjalak! Ne kérd, hogy reméljek még szebb napokat! Bátran hagyj magamra! Egyszer tán még leszek újra napsugár valaki életében, lesz majd valaki, aki legalább annyira szeret, mint Én Őt. De, ha nem lesz, az sem baj! Nem vesztesnek születtem, sem haszontalannak! Majd meg tanulok szeretni Mindenkit és a Mindenséget, úgy fog viszont szeretni az Élet, társsal vagy a nélkül. Lelki gazdagságom szegény valóságom.

-         Erre most nem tudom, mit mondjak. Ha nem szeretsz, hagyj el. Ha szeretsz még, maradj velem. Nem szenvedésre kérlek! Mert ez az, amit semmiképp nem szeretnék! Úgy szeretnélek megóvni minden könnyedtől, minden szellőtől, mint éltető forrását az életnek a vizet, mely mindenki számára kincs! Kisajtolnál belőlem minden érzést, pedig az úgy szép, ha nem szavakba van öntve, hanem tettekbe. Az Én szerelmem szelíd, nem feltűnő. Nem tudom, mit vártál. De ne is várj tőlem, fennkölt popázást, vad, szenvedélyes csókokat, meg nyáltenger romantikát! Ne légy szánalmas Amanda! Tudom, hogy igazából neked sem ez kell! Csak nem tudod elfogadni, hogy valami nem úgy van, mint ahogy te azt elképzelted, vagy megálmodtad! Ez az igazság!

-         Ha elfogadnám, olyan lenne, mintha önként mondanék le saját magamról.

-         Nem kell a butaság. Ez csak az ego.

-         De ha elfogadom, az olyan, mintha lemondanék a reményről, hogy valaha jobb lesz. Nem mondok le a boldogságomról Senki kedvéért!

-         Önző vagy és Önmagadnak hazudsz a legjobban! Egy szebb világot akarsz építeni, segíteni az embereken, állatokon, mindenkin! Életelveid páratlanok! Csodálatos elképzeléseid vannak. Másoknak szentelnéd az életed, mert mások boldogsága a saját boldogságod. Ezt mondtad! És, most mégsem vagy hajlandó lemondani róla, másokért… Ne érts félre, nem kérem, hogy mondj le értem bármiről is! De NE hazudj magadnak!

-         Bár tudnálak önzetlenül szeretni, hogy cserébe nem várok semmit, se szeretet, se semmit. De Én is csak egy ember vagyok.

-         Ne bújj e mögé! Ennél Te sokkal több vagy!



Folytatás később….