Népszerű bejegyzések

Pillanatkép

Pillanatkép

Rendszeres olvasók

Videóim

Nekem a Balaton a mindenem!

Nekem a Balaton a mindenem!

2010. augusztus 22., vasárnap

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT BLOGOCSKA!

Ezúton szeretnék BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNNI a Blogomnak!!!!
Két évvel ez előtt, augusztus 22-én hoztalak létre, érzéseim, vágyaim, gondolataim kifejezésére.
Szeretném megköszönni, a rendszeres olvasóknak, hogy vették a fáradtságot a regisztráláshoz!!! Továbbá köszönöm a sok sok megjegyzést, amit firkálmányaimhoz írtatok, és a bátorító e-maileket!!!
A blognak is sokat köszönhetek. Rajta keresztül ismertem meg néhány jó barátot is, köztük Pudingot is! :D (L)
Hamar eltelt ez a két év. Voltak jó napok, rossz napok, optimista és elveszett hangulatok.
De minden érzés az élet része.

Még egyszer köszönet MINDENKINEK!!!!

További szép napoooooooooooooooooot!!!

Hibáiból tanul az ember


Vannak bizonytalan heterok, akik bizonytalanságukkal már sok leszbikus lányon tapostak már keresztül. Ha szándékosan, ha nem.
Egyik nap téged akar megcsókol, másik nap meggondolja magát. Aztán ha elég buta vagy, (mint pl.: én) akkor engeded neki, hogy ezt megcsinálhassa veled még egyszer. Hiába telt el annyi idő, még mindig gyengéd szálakat kötsz hozzá, és beveszed, hogy megváltozott, hogy komolyan gondolja. És itt a hiba, hogy nem. Nem.
Azt tanácsolom minden meleg srácnak és leszbikus nőnek, hogy hagyják a heterokat. Egy éjszakás kalandnak esetleg, de komolyabb szándékkal semmiképp nem szabad velük kezdeni.
Általában mindig két pofon kell, hogy az arcod egyik fele se maradjon hiányba. Így már nem mész vissza kérni még egyet. Vagyis ha kétszer átbasztak, harmadjára a normális ember már nem engedi. :) Ez egy lecke. Nekem is mondták a barátaim, hogy ne. Heteroval és biszexuálissal nem érdemes kezdeni, mert pofára esel. Jó diák voltam, megtanultam. És örülök, hogy most, mint később.