Népszerű bejegyzések

Pillanatkép

Pillanatkép

Rendszeres olvasók

Videóim

Nekem a Balaton a mindenem!

Nekem a Balaton a mindenem!

2009. december 27., vasárnap

Születésnapi Kívánság

Túléltem a szülinapom és karácsonyt is. Ám elkövettem azt a hibát ( Megszokhatnátok már végre, hogy én folyton hibázok!), hogy nem kívántam gyertyák fújása előtt. Eszembe sem jutott, hogy kívánni kéne. Ezt szeretném most bepótolni. Persze ha elmondom nem fog teljesülni, de eleve már egy ember tudja..., én. Tehát így se, úgy se teljesülne.
Azt kívánom, hogy K.B. és K.L. meglássa a fényt, mi megmutatja nekik az életben rejlő szépséget. És soha ne adják fel a küzdelmet. "Mert mit érne az egész, ha nem kéne megküzdenünk minden egyes mosolyért?" - By Én :P
Kívánom, hogy Cica rátaláljon a lelki egyensúlyra, és olyan családot alapítson majd az életben, akikre számíthat, akik szeretik, és törődnek vele. Addig is itt vagyunk neki mi, a barátai.
Kívánom, hogy a Pocaklakó (egyetlen unokatestvérem Soma, kis tesója, kinek létéről szülinapomon szereztem tudomást) egészséges, erős legyen, és lelje meg a boldogságot életében. Az élet most őt hívja a háborúba, én mindig ott leszek mellette, hogy segítsek.
Kívánom, hogy Mamám mély fájdalma enyhüljön, és gyász helyett, elfogadással és szeretettel teljen meg lelke.
Kívánom, hogy Déditatám megélje a 100 évet. De már így is örömmel tölt el, hogy 97 évesen még km-tereket biciklizik.
Kívánom, hogy szüleim szabaduljanak fel anyagi problémáik alól, amik nyomasztják őket.
Kívánom, hogy világ vegye észre Domi nagy szívét.
Kívánom, hogy Jack békében nyugodjon.
Kívánok békét a fegyvert fogó emberek szívébe, kívánok kenyeret az éhezők kezébe, kívánok megváltó gyógymódot a haldoklóknak, és új szervet a donorra váróknak.

Boldog születésnapot Amanda Smeth, utólag is.


Én.