Népszerű bejegyzések

Pillanatkép

Pillanatkép

Rendszeres olvasók

Videóim

Nekem a Balaton a mindenem!

Nekem a Balaton a mindenem!

2009. augusztus 29., szombat

F.É.L.T.É.K.E.NY.S.É.G. - közkívánatra

Mindenki tudja, hogy az utcán bármikor szembejöhet az-az ember, aki sokkal jobb jelenlegi partnerünknél. A legjobb nőnél is van jobb. Ez ilyen egyszerű.

Ha kedvesünkkel kölcsönös bizalmi kapcsolatban élünk, és biztosak vagyunk a szerelmében is, akkor nyugodtak lehetünk, mert biztosan nem csal meg bennünket.

Egyik barátnőm esetében szólhatnék most. 7 hónapja él boldog szerelmi kapcsolatban barátnőjével. Minden tökéletes, mégis kedve támadt kicsapongani. Azt mondta, hogy ő csak flörtölgetni szeretne, esetleg több. De az illető számára nem jelentene semmit. Barátnője adott is neki egy szabad kimenőnapot. Elbeszélgettem barátnőmmel, hogy nem lenne helyes döntés, bármennyire is vágyik egy kis frissítőre. Nagyon megbántaná kedvesét vele. És állandóan azt kéne neki bizonygatnia, hogy ő sokkal jobb, mint az aktuális partner volt. Tehát csak felesleges bonyodalmak lettek volna.

A féltékenységet nem szabad összetéveszteni az irigységgel. Sokszor hihetjük, azt, hogy egy másik nő sokkal jobb nálunk. Szebb a haja, vékonyabb, összességében gyönyörű. Szerelmünk számára ilyen nincs. Neki mindig is mi leszünk a legszebbek (amíg szerelme tart).

Féltékenység. Önmagában a szó hangzása is savanyú, nyers. Rettegés, hogy elveszítjük szívünk hölgyét. Hogy talál nálunk jobbat. Esetleg félelem, hogy megcsal.

Őszintén szólva én elég féltékeny típus vagyok. Maga a gondolata, hogy valaki hozzáér a szerelmemhez… egyből megfeszül az összes izmom, és kész a baj. Képes vagyok kivágni a balhét. De talán a féltékenység ellen a legjobb, a bizalom. Ha maximálisan megbízol kedvesedben, és mindent normálisan megbeszéltek, nem történhet semmi baj.

Ha pedig okod van a féltékenységre, hagyd el az illetőt, mert bele fogsz őrülni.

Ennyi a tudok a témához hozzáfűzni.


Cupp mindenkinek.