Népszerű bejegyzések

Pillanatkép

Pillanatkép

Rendszeres olvasók

Videóim

Nekem a Balaton a mindenem!

Nekem a Balaton a mindenem!

2014. április 26., szombat

Új érzés

Az idő csak telik. Ha kiegyenesedik az út, tisztán látszik a cél, egészen felgyorsul. A következő pillatnatban már fék és váltás, mert jön a kanyar. Le-föl, ki-be. És ezt most nem egy szexista elképzelés. De azt hisztek, amit akartok. ;)
Lassan fél éve annak, hogy együtt vagyok a párommal, barátommal vagy, hogy is szokás ezt mondani mostanában.?  ( Lehet ezért nem írok túl sokat mostanában, mert minden olyan bla bla lenne. )
Változunk. Sokszor félek, máskor meg magabiztosam teszem oda magam az életben, nesze bazdmeg, itt vagyok!!!  Nem egyszerű nőnek lenni.
Kezdem kiismerni, mire hogyan reagál. Pedig csak pár hete annak, hogy többet hallom a hangját. Végre beszél!!  Imádom, mégha sokszor meló,  Songoku vagy meló a téma. Sok sok érdektelen dolog, de akkor is imádom. Basszus  napról napra egyre jobban szeretem, aztán amikor megmutatja egy új oldalát az olyan detonáció sorozatot indít el, ami létrehoz egy egészen más, új szerelmet. - Ez az a rész, ahol folyik a nyál- Azt hiszem minden szar ellenére, boldog vagyok!