Népszerű bejegyzések

Pillanatkép

Pillanatkép

Rendszeres olvasók

Videóim

Nekem a Balaton a mindenem!

Nekem a Balaton a mindenem!

2011. június 20., hétfő

Bocsánat mert MÁST szeretek

Mikor boldogságunk fellegeiben járunk, jó a kisugárzásunk, bármire készek vagyunk és hirtelen sokan felfigyelnek erre a különös erőre. Ami úgy vonzza az embereket mint lepkét a láng. Ők is akarnak belőle, energia, boldogság, szerelem.
Velem is ez történt meg. Rég nem látott szerelmeim akik egykor megsebezték szívem hirtelen újra érdeklődni kezdtek. Egyikük sem közömbös számomra, talán ez a legrosszabb. Az egész olyan őrjítő. Mert izgalmas, kalandos...újra azoknak a lányoknak a karjaiban lenni akiket sosem kaphattam meg. Kacér gondolatok, mivel csak a fejemben játszok.
Amit elvárok magammal szemben azt nekem is ugyanúgy kell csinálnom. Tehát maradok őszinte és hűséges. És kérem az elbűvölő hölgyeket tartsák tiszteletben a kapcsolatom. Én is ezt tettem mindig is.
Hét hónapot nem lehet csak úgy eldobni. Egy egész tanévet. Merthogy szeptemberben ismerkedtünk meg. Minden MIÉRT-re a válaszom, mert szeretem. Hibáival, a hülye poénjaival a százszor végighallgatott sztoriaival (és még sorolhatnám) együtt szeretem. Még soha nem szeretett így senki. Annak ellenére, hogy nem egyszer megbántottam, próbáltam ellökni magamtól mert féltem, bezárkóztam magamban. Látta, hogy milyen bőgőmasina tudok lenni, és, hogy nem rettenek vissza egy kis büfitől. Minden katasztrofális szokásomat eltűri, és nem retten mg semmilyen hirtelen jött hülyeségemtől pl: hogy táncoljunk a Széchenyi tér közepén stb.
Mindent megkapok tőle amire valaha is vágyott a kis lelkem. A lényeg SZERETEM, SZERET, BOLDOGOK VAGYUNK!

UI: Sajnálom, hogy ennek így kellett tisztázódnia. Mindig jönnek új szerelmek. Nem hiszek az örökre csak Te és Én-ben. Ha újra facér leszek mindenképp találkozzunk! ;)