Népszerű bejegyzések

Pillanatkép

Pillanatkép

Rendszeres olvasók

Videóim

Nekem a Balaton a mindenem!

Nekem a Balaton a mindenem!

2013. augusztus 3., szombat

Harcosok vagyunk

Nem a kudarc beismerése vagy elfogadása az, ami a tüskét helyezi önérzetünkbe, hanem az a kis belső hang, amely azt mondja: "Vesztes vagy!". 
Van amiről, a legtöbben megfeledkezünk. Azt hisszük egyszerű, hétköznapi emberek vagyunk. Pedig akinek álmai vannak, az igazi harcos. Harcosok vagyunk. Ezt az egyet sosem szabadna elfelednünk! Akkor sem, ha épp dolgozatot írunk vagy megfőzzük az ebédet. Életünkben a lényegtelennek tűnő dolgok vezetnek el a nagy dolgokhoz. A harcos bátor, tudja, hogy amit tesz, az akkor, abban a pillanatban a legtöbb, ami tőle telhető. Nem a nagy pillanatokban kell megmutatnunk erőnket, hanem folyvást küzdeni kell! Lehet, hogy nagy a közönség, mégis csak magunknak kell bizonyítanunk! Mások véleménye addig számít, amíg azok támogatnak, feltöltenek, segítenek! A rossz szavaknak, csak akkor van hatásuk, ha elhiszed őket. Márpedig a harcos, tudja mi a jó és a rossz. Ne bántsd magad, és ne hagyd, hogy mások bántsanak, mert egy nagy pillanatban nem tudtál az lenni, aki szerettél volna...győztes. 
Nincs olyan, aki csak a győzelmet ismerné, azért meg kell dolgozni! Ettől olyan mámorító! Nem mások dicsérete és elismerése miatt! Ne mások által akarj többnek látszani..., bárki ölthet dicső maszkot! 
Akarj küzdeni, élvezd ki az út minden pillanatát, azért, hogy amikor eléred a célod...az az egyszerű kis mosoly valakinek a világot jelentse. "Te légy a változás, amit a világban látni szeretnél." 
Minden Harcosnak üzenem, SOHA NE ADD FEL!