Népszerű bejegyzések

Pillanatkép

Pillanatkép

Rendszeres olvasók

Videóim

Nekem a Balaton a mindenem!

Nekem a Balaton a mindenem!

2009. április 2., csütörtök

Keserű szavak

Szavak…
Lehetnek szépek, és gonoszak. Egy szó, egy élet. Most biztos bolondnak hiszel, pedig igaz. Egy szóval lehet ölni, és életet menteni egyaránt. Sokkal inkább az a kérdés, hogy kimerjük e mondani.
Bevallom, Én már sokat szenvedtem a szavak miatt. Nem is tudom mi a jobb, ha bántanak velük, vagy ha még erre se képesek embertársaim. A szavaknak erejük van, még hozzá nem kicsi! A legnagyobb fegyver a világon, és még a töltényből se fogysz ki soha. Hatalmuk van, befolyásuk, mit mondhatnék még…
Minden percben mondunk a másiknak csúnya szavakat, (itt nem a trágár beszédre gondolok) csak ezek már annyira megszokottak, hogy észre se vesszük őket. Csak akkor, ha már kész a baj, és a szavakat Mi magunk is elhisszük. Mert ezen múlik vagy áll minden. Csak Te tudhatod Ki vagy és Mit akarsz az élettől. Ezt senki SOHA nem mondhatja meg neked. Ha Te hiszel magadban, és tudod a képességeidet… miért számítana a másik lenéző, vagy bíráló, elítélő véleménye? Nem ér semmit! Az a fő, hogy Te mit gondolsz magadról!!! És ha ez negatív dolog, sürgősen változtasd meg! Mert SOHA nincs késő ahhoz, hogy változtass az életeden, és jobb ember váljék belőled.