Népszerű bejegyzések

Pillanatkép

Pillanatkép

Rendszeres olvasók

Videóim

Nekem a Balaton a mindenem!

Nekem a Balaton a mindenem!

2012. február 7., kedd

Filmajánló

Ez egy dokumentum film, ami talán a lelketlen emberekben is érzelmeket kelthetnek ... Amit a filmben láthattok...azzal Én mindennap szembesülök...átérzem. Mindenkivel szeretném megnézetni, aki valaha kinevetett vagy megalázott amiért nem álltam be a húsfogyasztók soraiba.

Titkos ösvény

Régóta vártam egy érzést, amely oly szelíden csábít majd el, mint egy újdonsült szerető. Ez az érzés, az élet mámorának öröme adott ismét "tollat" a kezembe.
Egész lelkemet elönti a béke. Igen, végre ráléptem az Én utamra. TUDOM, mit kell csinálnom. Vége kóbor kutya éveimnek. Türelmetlen voltam, de még mennyire. 8 éves korom óta kerestem nyughatatlanul a válaszokat a kérdéseimre. Egyszerű az egész, nem kerestem tovább, belefáradtam. Csak folytam az eseményekkel, és próbáltam követni a belső hangomat. Mindig is megvolt a képességem arra, hogy cselekedjek. Talán Én magam sem akartam elhinni, vagy csak a felnőtt világ ködfátyla relytegette előlem a tudást. Vagy talán csak nem voltam még kész rá.
Megalakítottam Szeged Diákönkormányzatán belül egy környezetvédelmi csoportot "ZÖKECS" -Zöld Kezdeményezési Csoport. A gyűlések SZMK Gábor Dénes Tagintézményben keddenként 14:20-16:00-ig. Aktivista csoport vagyunk, rengeteg tervünk van: pl: szemétszedés, faültetés, dokumentációs film készítés, előadások más iskolákban. Bárki jöhet akár tagnak, vagy csak kisegítőnek, aki inkább csak aktív dolgokban venne részt. Szóval, akinek fontos még a jövő: Szeged, Gábor Dénes aula 14:20-ig, ha késel portás bácsitól kérdezed meg a termet.
Otthon is folyton tevékenykedek újrahasznosítással, valamint a párommal természeti energia felhasználó házi gépeket tervezgetünk, mini szélerőmű, sör és napkollektor alakjában. :)
Igaz, hogy gyógypedagógus szeretnék lenni. Számomra csak az a fontos, hogy segítsek másokon. És főleg a Földön, hisz itt élek. Ebben a két dologban tudok igazán kiteljesedni. Beleadom a szívem a lelkem , kreativitásom, energiám, hitem és valamennyi megmaradt optimizmusom. A lángom tehát újra ég. Boldog vagyok, kiegyensúlyozott. Már mindent értek. Köszönöm, hogy élhetek.

(Facebook-on a csoportról találtok több információt ZÖKECS néven. :) )