Népszerű bejegyzések

Pillanatkép

Pillanatkép

Rendszeres olvasók

Videóim

Nekem a Balaton a mindenem!

Nekem a Balaton a mindenem!

2009. augusztus 28., péntek

Emily and Naomi




Szépek....

Kis lépés az emberiségnek, de nagy lépés nekem.

Nagy izgalommal várom az új sulit. Elméletileg, oda jár a legtöbb meleg és leszbikus. Reménykedem benne. Ezenkívül kollégista leszek. Nehéz lesz biztosan. Nem szeretném ha kiderülne rólam, hogy a lányokhoz vonzódom. Anyukám polgár mesteri hivatása miatt. Habár egy igazi anya nem kérhet olyat a gyerekétől, hogy ne vállalja önmagát, és bujkálva, titkolózva éljen. De most ezt kell tennem. Egyébként sem kürtölném szét a nagy világba, hogy hééé leszbikus vagyok, jó mi?
A fő, hogy nem szabad elfelejtenem, hogy ne bízzak meg senkiben. Elég egy hamis barát, és annyi. Ha belegondolok, nem is olyan jó ez a koli. Ehetetlen menza kaja. És egy halom idegen közt kell élnem. Mégis mindezek ellenére inkább a koli, minthogy tovább itthon maradjak. Emlékeztetnem kell magam, hogy ez a hit tartott életben annyi éven át, hogy egyszer majd eljöhetek itthonról. És most itt van. Megkaptam. Hát becsüljem meg jól. Azt ajánlom magamnak! Jó, hogy így 2. személyben beszélek magamról. :D
Az én életem még csak most kezdődik el. Egy új kaland vár. És én kis habozással, de átlépem azt a küszöböt, és kijelentem, hogy középiskolás vagyok.