Népszerű bejegyzések

Pillanatkép

Pillanatkép

Rendszeres olvasók

Videóim

Nekem a Balaton a mindenem!

Nekem a Balaton a mindenem!

2013. november 10., vasárnap

Hála az égnek

Van, hogy az álmok nem akkor teljesülnek, ha kitartóan küzdünk értük, hanem ha már lemondtunk róluk. Makacsságomból kifolyólag könnyen feladok mindent, ha úgy látom vesztésre állok. Persze reménykedni mindig lehet. Abba, tudtommal még nem halt bele senki. 
Lehet az élet bármilyen küzdelmes...okkal szenvedünk és tanulunk belőle, hogy aztán valakinek átadhassuk ezt a tudást, megóvhassuk, s ő cserébe puha csókot leheljen megtépázott lelkünk ezernyi sebére. Ezért az egyért biztosan megéri. Mi lehet az életben nagyobb jutalom, mint, a tudat, hogy valaki mellettünk áll, bármi is történjék?! Az, hogy nem vagyok egyedül. Soha nem is voltam és soha nem is leszek. Csupán értékelnem kell önmagam és a környezetemben lévő embereket s persze állatokat. Mert van, hogy a kutyám hamarabb észreveszi rajtam, ha bánt valami, mint a családom. 
Sok fontos ember van az életemben. Igaz barátok, akikre felnézek. Egy hadsereg sem tudná őket legyőzni, és egy mosollyal eltudnák irányítani az egész világot. Nincs olyan értékű szó, mely felérne keresztlányomhoz vagy kereszt-szüleimhez. És a lista még hosszú. 
A lényeg, hogy jöhet bármi...valaki vagy valami mindig megment saját magamtól. Igaz, tiszta szívből jövő hálát érzek. Köszönök mindent! Köszönöm Élet!